Fabricare și aprovizionare

Producem medicamente de încredere și de calitate pentru piețele din întreaga lume prin cele mai bune capacități de producție și distribuție la nivel mondial.

Cercetare și dezvoltare

Utilizăm expertiza științifică și medicală pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale pacienților în materie de asistență medicală prin soluții inovatoare care îmbunătățesc accesul la medicamente de înaltă calitate.

Calitate

Deschidem calea către asigurarea unor standarde înalte pentru furnizarea de medicamente sigure și eficiente pentru pacienții de pretutindeni.

Vânzări și marketing

Ne-am luat angajamentul de a îmbunătăți accesul și educația cu privire la medicamente de încredere și de calitate.

Tehnologia informației

Dorim să influențăm viața oamenilor din întreaga lume prin utilizarea tehnologiei pentru a conecta informații care oferă acces la medicamente de înaltă calitate.

Departamente conexe

Valorificăm expertiza în domenii precum finanțe, juridic, resurse umane, afaceri corporative și conformitate în sprijinul operațiunilor noastre globale, astfel încât pacienții să poată accesa medicamentele de care au nevoie.

Studenți

Avem experiență valoroasă în timp ce facem o diferență și ajutăm pacienții din întreaga lume să trăiască o viață mai sănătoasă.

Colegi

Sunteți gata pentru o nouă oportunitate? Găsește-ți următorul rol la Viatris și continuă să-ți construiești cariera.