Cum aplic pentru o poziție deschisă?

Călătoria ta începe pe Viatris.ro/cariere selectând locația în care vrei să lucrezi. Poți căuta prin oportunitățile disponibile online și îți poți depune cererea, atașând curriculum vitae (CV). Echipa Viatris Talent Acquisition te va contacta dacă calificările sunt în conformitate cu o poziție deschisă.

Cum pot fi sigur că CV-ul meu a fost primit?

Pentru pozițiile din America de Nord, India și unele părți ale Europei, vei primi un e-mail automat generat de sistem care confirmă primirea cererii tale. Pentru toate celelalte locații, un recrutor te va contacta dacă calificările tale sunt în conformitate cu o poziție deschisă.

Cât de des sunt actualizate oportunitățile de carieră pe site-ul web?

Lista noastră de oportunități de angajare este actualizată frecvent – adesea zilnic – ori de câte ori se deschid noi selecții. Te încurajăm să verifici în mod regulat site-ul nostru pentru noi poziții în conformitate cu experiența și interesele tale.

Am primit un mesaj suspect de la cineva care pretinde a fi un recrutor Viatris. Cum vă pot confirma identitatea?

Din păcate, există escrocherii și prin recrutare, așa că încurajăm toți solicitanții de locuri de muncă să-și protejeze informațiile personale. Poți lua măsuri simple, cum ar fi verificarea faptului că numărul de telefon și adresa de e-mail a recrutorului sunt asociate cu Compania noastră. De asemenea, poți verifica site-ul nostru în secțiunea cariere cu privire la pozițiile deschise la care se face referire. Recrutorii Viatris nu vă vor cere niciodată să furnizați informații bancare sau de card de credit pentru activități de recrutare. Dacă crezi că ești ținta activității frauduloase de recrutare, contactează autoritățile locale.

Pot trimite CV-ul meu pentru oportunități fără a aplica pentru un anumit post?

Dacă ești interesat să te alături echipei Viatris, te invităm să îți creezi un profil general pe site-ul nostru în secțiunea cariere, selectând domeniile de interes. Profilul tău va fi potrivit cu viitoarele oferte de muncă pe baza abilităților și experienței tale.

Cum pot să nu aplic din baza de date și/sau să mă retrag din procesul de recrutare pentru o poziție deschisă?

Pentru a vă anula cererea, vă rugăm să contactați Centrul nostru de servicii HR.